Contact
New Bolton Center Kennett Square, PA
Emergencies & Appointments:
610-444-5800
Directions
Ryan Hospital Philadelphia, PA
Emergencies:
215-746-8911
Appointments:
215-746-8387
Directions
Penn Annual Conference

PAC Schedule – 2019


Check here to find everything you need: speakers, topics, times, dates, and locations for the presentations you want to attend at this year's Penn Annual Conference. 

Please note: Pre-registration for the 2019 Penn Annual Conference is now closed.
Walk-up registration will be available at the conference with an additional fee of $50.

Contact Us

penn-conference@vet.upenn.edu
Phone: 215-746-2421

Penn Annual Conference
School of Veterinary Medicine
University of Pennsylvania
3800 Spruce Street, Suite 172E
Philadelphia, PA 19104


Wednesday, Sept. 25
7:15 - 8:00 am Registration & Breakfast With Exhibitors
8:00 - 8:20 amConference Welcome from Dean Andrew Hoffman
8:30 - 9:20 amSession
(10 min.)Coffee & Refreshment Break
9:30 - 10:20 am Session
(40 min.)Morning Break with Exhibitors 
11:00 am - 11:50 am Session
(10 min.)Coffee & Refreshment Break
12:00 - 12:50 pmSession
12:50 - 2:20 pmKeynote Presentation & Luncheon
2:30 - 3:20 pmSession
(10 min.)Coffee & Refreshment Break
3:30 - 4:20 pmSession
(10 min.)Coffee & Refreshment Break
4:30 - 5:20 pm Session
5:20 - 6:00 pmHappy Hour with Exhibitors
6:00 - 7:30 pm
Alumni Reception for VMDs
 
Thursday, Sept. 26
7:30 - 8:30 am Breakfast With Exhibitors
8:30 - 9:20 amSession
(10 min.)Coffee & Refreshment Break
9:30 - 10:20 am Session
(40 min.)Morning Break with Exhibitors 
11:00 am -11:50 am Session
(10 min.)Coffee & Refreshment Break
12:00 - 12:50 pmSession
12:50 - 2:20 pmKeynote Presentation & Luncheon
2:30-3:20 pmSession
(10 min.)Coffee & Refreshment Break
3:30 - 4:20 pmSession
4:20-5:00 pmCE Certificate Pick Up